Lid worden van het netwerk / adres wijzigen

Lid worden van deskundigennetwerk

In Nederland heeft de SVOB een netwerk van deskundigen. Deelname aan het netwerk van de SVOB is interessant voor professionals die betrokken zijn bij het veilig ontwerpen en beheren van de gebouwde omgeving, zoals planners, architecten, projectontwikkelaars, politie, brandweer, hulpdiensten, beveiligingsexperts, adviesbureaus, lokale en regionale overheden.

Het lidmaatschap kost € 35,- per jaar. Leden ontvangen o.a. de nieuwsbrief, kunnen gratis of met reductie deelnemen aan bijeenkomsten en kunnen met korting publicaties van SVOB aanschaffen. Via een eigen LinkedIn groep en in de website www.veilig-ontwerp-beheer.nl worden kennis en ervaringen gedeeld met andere leden van het netwerk.

Leden van het netwerk zijn o.a. beleidsambtenaren ruimtelijk ordening en veiligheid, managers openbare ruimte, beveiligingsexperts, functionarissen bij politie en brandweer, docenten van opleidingsinstituten veiligheid, bouwkunde en/of ontwerp/beheer openbare ruimte, projectontwikkelaars, beveiligingsexperts, stedenbouwkundigen, architecten en adviseurs. Aanmelden voor het lidmaatschap kan via dit online formulier.

Adres wijzigen

Via het online formulier kan ook een adreswijziging worden doorgegeven. Gaarne in het opmerkingenveld even vermelden dat het een adreswijziging betreft.

(Verplicht)
Enter the word