Sponsor worden?

De site heeft een stabiel bezoekersaantal van ca. 1000 unieke bezoekers per maand. Rond de 60% daarvan is telkens  'nieuw'. De site wordt regelmatig gebruikt voor studieprojecten en door leden van het netwerk die informatie zoeken voor praktijkprojecten.

Hieronder staan twee mogelijkheden de site te ondersteunen.

Heeft u vragen of interesse, neem dan contact op met:

Ita Luten, beheerder website SVOB, tel 010 - 477 23 94 / 06 -  23 28 38 68, ita@italuten.nl

 

1. Advertorial (prijs in overleg)

Onder de knop ‘maatregelen’ (in het menu aan de bovenkant van de site) kan een item over uw bedrijf / organisatie of product worden opgenomen, een zogenoemde advertorial. Dit is zichtbaar in de ‘lijst met maatregelen’ als de knop ‘maatregelen’ wordt aangeklikt. Deze advertorial kan vervolgens naar wens worden gevuld met tekst en foto’s. Vanuit andere pagina’s kan naar deze advertorial worden gelinkt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Sponsoring voor € 1.000 ex BTW per jaar

Een vermelding van de bedrijfs/organisatienaam in de ‘footer’ van de site met een link naar de eigen bedrijfssite of – naar keuze – een specifieke pagina over het bedrijf. De footer is op alle pagina’s van de site zichtbaar. Daarbij kan indien gewenst ook een advertorial worden gemaakt onder ‘maatregelen’ (knop in het menu bovenaan de site). Bovendien kunnen onbeperkt nieuwsberichten worden geplaatst.